ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Επιστροφή στο Κορωπί με Λουτσιάνο και Καμπέσας!

Την πρώτη τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, μετά την παρουσία τους στο Τέχελεν, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι «πράσινοι». Πρώτη γνωριμία με Λουτσιάνο και Καμπέσας, ατομικό ο Βιγιαφάνιες, θεραπεία ο Κουλιμπαλί.

Επιστροφή στο Κορωπί με Λουτσιάνο και Καμπέσας!

Επιστροφή στη βάση για τους «πράσινους»!

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη τους προπόνηση στο Κορωπί μετά την Ολλανδία, επιστρέφοντας στα… γνώριμα λημέρια τους.

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, τους Λουτσιάνο και Καμπέσας, οι οποίοι βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» προκειμένου να περάσουν από εργομετρικά, με τον Ουζουνίδη να τους συστήνει στους νέους συμπαίκτες τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα της προπόνησης, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις ταχύτητας με μπάλα και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Σε ατομικούς ρυθμούς συνέχισε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.