ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Έτοιμοι για την πρόβα τζενεράλε οι «πράσινοι»!

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό φιλικό με την Αλκμάαρ (20/7, 21:00). Άπαντες -πλην Βιγιαφάνιες- στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Ολλανδούς.

Έτοιμοι για την πρόβα τζενεράλε οι «πράσινοι»!

Έτοιμοι οι «πράσινοι» για την αυριανή φιλική αναμέτρηση με την Αλκμάαρ στη Λεωφόρο (20/7, 21:00), η οποία θα αποτελέσει την τελευταία «πρόβα» πριν τα ματς των προκριματικών του Europa League.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Κορωπί, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Εβρίτη τεχνικό αποτελεί η απουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες, με τον Αργεντινό να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και να μη συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το αυριανό ματς, στην οποία εντάχθηκαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των «πρασίνων».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.373 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.