ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνεχείς επαφές Παναθηναϊκού με Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ, έχει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ, ωστόσο το συμβόλαιο που του προσφέρεται δεν είναι εγγυημένο. Ποια η στάση του Παναθηναϊκού Superfoods.

Συνεχείς επαφές Παναθηναϊκού με Όγκαστ

Όπως προέκυψε νωρίτερα το πρωί, ο Ζακ Όγκαστ, έχει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ, έπειτα και τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας με τη φανέλα των Μαιάμι Χιτ.

Η πρόταση που φέρεται να έχει ο ομογενής σέντερ δεν περιλαμβάνει εγγυημένο συμβόλαιο κάτι που ενδεχομένως να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα στην επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, υπάρχουν συνεχείς επαφές με τον εκπρόσωπο του αθλητή, με τους πράσινους να προσπαθούν να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει για τους νταμπλούχους, θεωρώντας πως μέσα από το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα, θα μπορέσει το χρόνου ενδεχομένως να αναζητήσει την τύχη του στο ΝΒΑ, που ούτως ή άλλως είναι το όνειρό του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η περίπτωση του Όγκαστ δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο του Σίνγκλετον, καθώς αν δεν αποδεχτεί την πρόταση που έχει μέχρι και το dead line το οποίο είναι σήμερα, αυτόματα ενεργοποιείται το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.