ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποιες ομάδες απέρριψε ο Γιόχανσον για τον Παναθηναϊκό

O Σουηδός μπακ βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά προτίμησε το «τριφύλλι».

Ποιες ομάδες απέρριψε ο Γιόχανσον για τον Παναθηναϊκό

Ο Ματίας Γιόχανσον αποτελεί, επισήμως, από το απόγευμα της Παρασκευής, μέλος του Παναθηναϊκού, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Όπως αναφέρουν οι Σουηδοί, ο ίδιος είχε δεχθεί αρκετές προτάσεις από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Αλκμάαρ, με τις Μπέτις, Στουτγκάρδη και Αλαβές, να ενδιαφέρονται έντονα (μεταξύ άλλων) για την περίπτωσή του.

Όμως, ο ίδιος επέλεξε το «τριφύλλι» και μεγάλο ρόλο σε αυτό το βήμα έπαιξε η παρουσία του Μίκαελ Νίλσον, όπως ανέφερε ο ατζέντης του 26χρονου μπακ στην «Aftonbladet».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η παρουσία του Νίλσον είχε μεγάλη σημασία για τη μεταγραφή, διότι έχει μεγάλο έλεγχο της σουηδικής αγοράς και έχει παίξει στην ίδια θέση. Το μέλλον του Ματίας ήταν ένα πρόβλημα… πολυτελείας για εμένα. Απέρριψα προσφορές από αρκετές ομάδες, περίμενα για το κατάλληλο βήμα. Ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, μετά από αρκετά χρόνια στην Άλκμααρ. Ο Παναθηναϊκός είναι το τέλειο… παράθυρο για να βρεθεί στην Εθνική Σουηδίας», δήλωσε ο ατζέντης του Γιόχανσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.