Συνεχίζεται η… εγγραφή επεισοδίων στην υπόθεση του Αντρές Τσάβες και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Παναθηναϊκός για να τον ντύσει στα πράσινα.

Εν αντιθέσει με την περίπτωση Πούκι, οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τη Μπόκα Τζούνιορς, ωστόσο το όλο ζήτημα δεν προχωρά με τους αναμενόμενους ρυθμούς καθώς, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο 26χρονος επιθετικός ζήτησε λίγο χρόνο να επεξεργαστεί την προοπτική της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Τι ειπώθηκε στη συνομιλία με τον Ουζουνίδη

Όπως αναφέρει η «LiveSport», ο Έλληνας τεχνικός είχε συνομιλήσει τηλεφωνικώς με τον Τσάβες, εξηγώντας αναλυτικά στον Αργεντινό φορ το πλάνο του συλλόγου εν όψει της νέας σεζόν, τους στόχους που έχουν τεθεί και φυσικά τον ρόλο που αναμένεται να έχει ο ίδιος ο Τσάβες στην ομάδα, εφ’ όσον πει το «ναι».

Ο Ουζουνίδης κατέστησε σαφές στον Τσάβες ότι θα είναι ο βασικός «πυλώνας» της επίθεσης του «τριφυλλιού», γεγονός που ικανοποίησε εν πρώτοις τον 26χρονο επιθετικό.

Σε εξέλιξη η ανταλλαγή εγγράφων με Μπόκα 

Στο μεταξύ, Παναθηναϊκός και Μπόκα βρίσκονται σε διαδικασία διευθέτησης των απαραίτητων λεπτομερειών, ώστε να μεταφραστεί στο χαρτί η μεταξύ τους συμφωνία για τη μεταγραφή του Τσάβες.

Οι δύο σύλλογοι ανταλλάσσουν e-mail τα απαραίτητα έγγραφα με τους Αργεντίνους, μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής.

Αισιόδοξοι οι «πράσινοι»

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι το «πισωγύρισμα» του Τσάβες είναι προσωρινό και εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης.

Οι «πράσινοι» φέρεται να έχουν στο πλευρό τους και τη Μπόκα, η οποία επιθυμεί και εκείνη με τη σειρά της την ολοκλήρωση του deal.