ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Ανεβάζουν στροφές Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνιες

Δυο ευχάριστα νέα είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ανεβάζουν στροφές Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί εκτός από τις ασκήσεις στο γυμναστήριο συμμετείχαν και σε μέρος της προπόνησης της ομάδας. Η αποθεραπεία τους συνεχίζεται. Ο Αργεντινός ξεπερνάει το οίδημα που τον έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό, ενώ ο παίκτης από το Μάλι συνεχίζει το πρόγραμμά του μετά τη θλάση στη γάμπα, που τον άφησε έξω, όταν τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Απόλλωνα.

Ρέις και Στάικος έκαναν θεραπεία, ενώ ο Μολέδο έχει άδεια.

Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.333 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.