ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ

Συνεχίζει ακάθεκτος, με το μυαλό στην Εφές

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό φιλικό με την Αναντολού Εφές.

Συνεχίζει ακάθεκτος, με το μυαλό στην Εφές

Στην τελική ευθεία για ακόμα μια δυνατή «πρόβα» έχει μπει ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αύριο (22/9) την Αναντολού Εφές στην τρίτη κατά σειρά φιλική τους δοκιμασία στο ΟΑΚΑ και θέλουν τη νίκη, κυρίως για την ενίσχυση της ψυχολογίας τους, μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ούνικς και ΤΣΣΚΑ.

Αυτή τη φορά, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα παρουσιαστεί ενισχυμένη, καθώς οι τρεις εκπρόσωποι των «πρασίνων» στο Ευρωμπάσκετ (Καλάθης, Παππάς, Αντετοκούνμπο) επέστρεψαν στην Αθήνα και έχουν ήδη μπει στο κλίμα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, ο Καταλανός προπονητής θα πρέπει να περιμένει την σημερινή προπόνηση ώστε να κρίνει εάν ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα είναι σε θέση για να αγωνιστεί. Ο νεαρός γκαρντ ταλαιπωρείται από μικροενοχλήσεις και σήμερα θα φανεί εάν θα καταφέρει να μπει στην δωδεκάδα για το ματς με την Εφές.

Παράλληλα, εκτός παραμένει ο Λούκας Λεκαβίτσιους που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.