ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Μίλησε με τον Ουζουνίδη ο Αλαφούζος

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ ήρθε σε επικοινωνία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, λίγο μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή του από το «τιμόνι» του συλλόγου.

Μίλησε με τον Ουζουνίδη ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να ενημερώσει τον Εβρίτη τεχνικό για τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη».

Από την πλευρά του, ο Ουζουνίδης ζήτησε να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην διαλυθεί τόσο εύκολα ό,τι χτίστηκε φέτος το καλοκαίρι, όσον αφορά το ρόστερ των «πρασίνων».

Συν τοις άλλοις, ο Έλληνας κόουτς αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του, στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης, ώστε να τους καθησυχάσει όσο γίνεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ζητώντας τους να κοιτάξουν τη δουλειά τους και να μην αγχώνονται για το εάν θα παίρνουν τα χρήματα που τους αναλογούν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.990 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.