ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλαχοδήμος: «Μιλήσαμε για τα όσα συμβαίνουν, αλλά…»

Για το κατά πόσο είναι επηρεασμένοι από τα διοικητικά, αλλά και για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον ίδιο μίλησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Βλαχοδήμος: «Μιλήσαμε για τα όσα συμβαίνουν, αλλά...»

«Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα. Θέλαμε να μπούμε διαφορετικά στο παιχνίδι, θέλαμε τη νίκη αλλά ο αντίπαλος σήμερα ήταν πιο καλός από εμάς. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε τελικά το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήταν μια κακή εμφάνιση από όλους μας σήμερα ως ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολλά πράγματα αλλά δεν μας βγήκαν. Στο δεύτερο θέλαμε να μπούμε πιο καλά, να το γυρίσουμε αλλά αυτό δεν μας έκατσε και χάσαμε το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε τώρα τη δουλειά στην προπόνηση και πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον ώστε να βγούμε από εδώ που βρισκόμαστε, όλα έτσι γίνονται. Δεν μπορώ να πω αν δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν πρέπει να μας ενοχλεί εμάς μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτά τα 90 λεπτά πρέπει να ξεχάσεις ότι και αν έχεις στο κεφάλι σου.

Εμείς μιλήσαμε στα αποδυτήρια για αυτό (την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου), ήρθαν και οι φίλαθλοι στην προπόνηση, είπαμε ότι εμείς σαν παίκτες πρέπει να προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αυτό. Μόνο με νίκες θα βελτιωθεί η κατάσταση, πρέπει κάθε μέρα να συγκεντρωθούμε μόνο στο ποδόσφαιρο, μόνο με νίκες βγαίνεις μέσα από αυτό το πρόβλημα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρυσι είχαμε επίσης πολλές αλλαγές στην άμυνα, πρέπει γενικώς να τα βρούμε σαν ομάδα. Πρέπει να ξέρουμε καλά τι πρόκειται να κάνει ο κάθε συμπαίκτης μας, ώστε να δουλέψουμε σωστά ως ομάδα. Δεν γνωρίζω κάτι για την Μπενφίκα και νομίζω ότι δεν είναι αυτή η σωστή στιγμή για να μιλήσω για αυτό το θέμα. Εμείς σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα, μόνο για το παιχνίδι», δήλωσε ο 23χρονος τερματοφύλακας των Πράσινων στην κάμερα της Nova.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.