ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Tρία μετάλλια στο 2ο Laser-Run!

Επιτυχίες για το τριφύλλι.

Tρία μετάλλια στο 2ο Laser-Run!

Το Μοντέρνο Πένταθλο εκτός από το Ολυμπιακό άθλημα που περιλαμβάνει τα αθλήματα της Ξιφασκίας, της Κολύμβησης, της Ιππασίας και της Σκοποβολής με δρόμο 3200 μέτρων έχει και άλλα αγωνίσματα όπως οι σκυταλοδρομίες αλλά και το πιο πρόσφατο LAZER RUN που περιλαμβάνει Σκοποβολή με δρόμο.

Ο 2ος αγώνας λοιπόν Laser-Run στην Ελλάδα, μετά τη Θεσσαλονίκη, έγινε στο Ο.Α.Κ.Α. το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 ενώ ακολουθεί ο 3ος και τελευταίος του Ελληνικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία στις 23 Οκτωβρίου, παράλληλα με τον διεθνή αγώνα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου στις 22 Οκτωβρίου.

Τρία μετάλλια λοιπόν κατέκτησε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος LAZER – RUN με τους Μιχάλη Τσαβαλιά να τερματίζει τρίτος στην κατηγορία 8-9 ετών, τον Χρήστο Χονδρό επίσης τρίτο στην κατηγορία 10-11 ετών και τον Νίκο Κανιούρη στην ίδια θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...