ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Λεωφόρο είναι αλλιώς: Το φοβερό αμυντικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού

Άμυνα από «ατσάλι» για τους «πράσινους» στην έδρα τους.

Στη Λεωφόρο είναι αλλιώς: Το φοβερό αμυντικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού

Πολλές φορές έχει αναδειχθεί το ζήτημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στις εκτός έδρας εξορμήσεις της στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, όσον αφορά τις επιδόσεις της στη Λεωφόρο, το σκηνικό αλλάζει άρδην!

Οι «πράσινοι» έχουν δημιουργήσει ένα φοβερό αμυντικό ρεκόρ στην έδρα τους, διατηρώντας το «μηδέν» πίσω για 15 σερί ματς (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), μια επίδοση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Από τις 19 Ιανουαρίου του 2017 και το παιχνίδι με τον Πλατανιά έχει να παραβιαστεί η εστία που, κατά συντριπτική πλειοψηφία υπερασπίζεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Έκτοτε, έχουν περάσει 15 ματς στα οποία έχει διατηρηθεί το μηδέν παθητικό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνοπτικά:

Παναθηναϊκός-Ηρακλής 2-0 (Κύπελλο) Παναθηναϊκός-Ηρακλής 2-0 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0 Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0 Παναθηναϊκός-Κισσαμικός 3-0 (Κύπελλο) Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0 Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-1 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 0-0 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 4-0 (Κύπελλο) Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 4-0 Παναθηναϊκός-Βέροια 5-0 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 1-0 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0 (Κύπελλο) Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 2-0 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3 α.α. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-0 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 1-0 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 0-0 Παναθηναϊκός-Απόλλων 1-0 Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 2-0 (Κύπελλο) Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.