ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαρκείας των 100 ευρώ βγάζει η Θύρα 13

Σε μια προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναϊκού, οι οργανωμένοι προσφέρουν εισιτήρια διαρκείας 100 ευρώ για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Διαρκείας των 100 ευρώ βγάζει η Θύρα 13

Στη συνέλευση των οργανωμένων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, αποφασίστηκε να τεθεί προς διάθεση εισιτήριο διαρκείας, η τιμή του οποίου θα είναι 100 ευρώ. Τα τωρινά διαρκείας που είχαν κυκλοφορήσει και πουληθεί από την 13 κόστιζαν 100 ευρώ + 60 ευρώ που ήταν η ετήσια συνδρομή για τους συνδέσμους.

Το ποσό θα είναι, πλέον, 100 ευρώ και θα πηγαίνει στον Παναθηναϊκό.  Πρόκειται για εισιτήριο για τα υπόλοιπα 12 παιχνίδια στη Λεωφόρο στο πρωτάθλημα, αλλά και για αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας.  Φυσικά, είναι μια σημαντική προσπάθεια από τον κόσμο της ομάδας και τη Θύρα 13, για οικονομική βοήθεια της ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.