ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σπάνια χάνει ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ»

Στα πλεονεκτήματα που δίνει η δυνατή έδρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο προπονητής της Χίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Σπάνια χάνει ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ»

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/11, 21:15), αναφέρθηκε στις απουσίες που θα έχει η ομάδα του κόντρα στο «τριφύλλι», ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στις εξέδρες του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να σκεφτούμε ότι ο Παναθηναϊκός μέσα στη χρονιά στην έδρα του χάνει ματς πολύ σπάνια. Οπότε, όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας εκεί, ειδικά χωρίς τον Χάνεϊκατ και τον Γκιλ. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός παίζει με αυτοπεποίθηση, μετά τη νίκη του στον Πειραιά απέναντι στον Ολυμπιακό» και συμπλήρωσε για τους «πράσινους».

Για το πως θα πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του:

«Φυσικά, υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία δημιουργεί ο Παναθηναϊκός στους αντιπάλους του, ειδικά όταν παίζει με τον Γκιστ και τον Σίνγκλετον, δύο φόργουορντ που είναι πολύ κινητικοί. Πρέπει να παίξουμε καλά αν θέλουμε να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και συνεπείς για 40 λεπτά και στις δύο πλευρές του παρκέ, δηλαδή και στην άμυνα και στην επίθεση. Το ΟΑΚΑ είναι ένα «καυτό» γήπεδο, όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.