ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ναι» από ΠΑΟΚ για Μυστακίδη, αύριο αποφασίζει ο παίκτης

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το «ok» για την παραχώρηση και του Μυστακίδη (μαζί με Κάτσε και Κωνσταντινίδη) στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού. Απομένει η απάντηση του ποδοσφαιριστή.

«Ναι» από ΠΑΟΚ για Μυστακίδη, αύριο αποφασίζει ο παίκτης

Στη σημερινή νέα και καθοριστική όπως αποδείχτηκε συνάντηση του Μίχελ με τον Διαμαντόπουλο για τη μεταγραφή του Μολέδο, ο Παναθηναϊκός εκτός από τα χρήματα, αλλά και τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη ως έμψυχα ανταλλάγματα για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου, ζήτησε από τον ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Μυστακίδη.

Τον 23χρονο επιθετικό (παίζει και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα δύο άκρα ως εξτρέμ), ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ πέρσι, μένοντας οχτώ μήνες εκτός δράσης λόγω ρήξης χιαστού τον Απρίλιο σε ένα ματς με τη Λάρισα και επέστρεψε στις 15 Δεκεμβρίου ξανά σε αποστολή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ είναι θετικός στην παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι (μαζί με τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη) και πως ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι θα συζητήσει με τον παίκτη, ο οποίος είναι αυτός που καλείται να δώσει την οριστική απάντηση για το αν θέλει να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή μοιάζουν να είναι υπέρ της μετακίνησης και του Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό, μιας και ο παίκτης πολύ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, που είναι πλήρης από τη μέση και μπροστά (έχει δύο συμμετοχές σε ματς Κυπέλλου τον τελευταίο μήνα), ενώ η άλλη πρόταση που έχει ο ΠΑΟΚ για τον 23χρονο είναι από τον Απόλλωνα Σμύρνης, επίσης με τη μορφή δανεισμού.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο, μέρα κατά την οποία θα οριστικοποιηθεί και η μετακόμιση του Μολέδο στη Θεσσαλονίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.