ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Κουίζ για φανατικούς: Ούτε ο Μάνθος δε θυμάται τα ονόματα όλων των «μοναδικών του αγαπών». Εσύ;

Σε αυτό το κουίζ 10/10 κανείς. Κανείς όμως.

Κουίζ για φανατικούς: Ούτε ο Μάνθος δε θυμάται τα ονόματα όλων των «μοναδικών του αγαπών». Εσύ;

Το πόσες γυναίκες πέρασαν απ’ το κρεβάτι του Μάνθου Φουστάνου δεν το θυμάται ούτε ο ίδιος. Να φανταστείς, το έχει ξεχάσει μέχρι και ο Χάρης Ρώμας.

Πέρα από τη βασική «μοναδική αγάπη» του, Πέγκυ Καρρά, (για τον Κατακουζηνό Παναγιώτα Καραχισαρίδου) και τις αναπληρωματικές (Λίλα, Φιόνα, Τζοάννα) πού είχαν την αίσθηση πως ετοιμάζονται για τον τίτλο της κυρίας Φουστάνου, ο γυπαετός Μάνθος φιλοξένησε στο κρεβάτι του δεκάδες γυναίκες.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ