ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε άδεια ο Μυστακίδης

Ο 23χρονος επιθετικός πήρε άδεια από τον Παναθηναϊκό για να εξεταστεί στη Θεσσαλονίκη.

Πήρε άδεια ο Μυστακίδης

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Μυστακίδης έπρεπε να τεθεί εκτός από τις επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, ώστε να εξετάσει εκ νέου το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Οι «πράσινοι» έδωσαν άδεια στον 23χρονο επιθετικό ώστε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και να υποβληθεί εκεί σε αρθροσκόπηση, ούτως ώστε να απαλλαγεί από το θέμα που τον ταλαιπωρεί.

Έπειτα από την επέμβαση, ο Μυστακίδης θα παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μέχρις ότου κριθεί ότι είναι έτοιμος να επανέλθει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν δοθεί το «πράσινο φως» από το επιτελείο του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, ο Έλληνας φορ θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί εκ νέου στις προπονήσεις του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.