ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οκτώ μετάλλια, διακρίσεις και ρεκόρ στην Κολύμβηση!

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η εμφάνιση των αθλητών/τριών του Παναθηναϊκού Α.Ο. στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου.

Οκτώ μετάλλια, διακρίσεις και ρεκόρ στην Κολύμβηση!

Η αποστολή του Τριφυλλιού ήταν μια από τις πολυπληθέστερες των τελευταίων ετών, με το μεγαλύτερο ποσοστό των αθλητών που αγωνίστηκαν να έχουν ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της ομάδας μας. Παρά τις ατυχίες και τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, η παρουσία των αθλητών μας και ο απολογισμός των οκτώ(8) μεταλλιών ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρυντικός ενώ δεν έλειψαν οι συμμετοχές στις οκτάδες των αγωνισμάτων καθώς και τα πολλά ατομικά ρεκόρ των νεαρών κολυμβητών μας. Με αυτή τη διοργάνωση ολοκληρώθηκε ο χειμερινών κύκλος των διοργανώσεων για την αγωνιστική κατηγορία.

Αναλυτικά τα μετάλλια του Τριφυλλιού:

– Δράκου Νόρα: 1η θέση στα 100μ Ύπτιο – Σπανουδάκης Γιώργος: 1η θέση στα 50μ Ύπτιο – Δρασίδου Μαρίλεια: 1η θέση στα 50μ Πρόσθιο και 3η θέση στα 50μ Πεταλούδα – Σκουτέλας Αλέξανδρος: 3η θέση στα 100μ Ελεύθερο – 1η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ Μικτή Ανδρών-Γυναικών (Σπανουδάκης, Δρασίδου,Σκουτέλας,Δράκου) – 2η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ Μικτή Ανδρών (Σπανουδάκης, Γκικόπουλος,Σκουτέλας, Αποστολάκος) – 2η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ Ελεύθερο Ανδρών-Γυναικών (Σπανουδάκης,Δρασίδου, Δράκου, Σκουτέλας)

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και οι συμμετοχές στους τελικούς: – Σκουτέλας Αλέξανδρος: 4η θέση στα 50μ Ελεύθερο – Γκικόπουλος Σπύρος: 6η θέση στα 100μ Πρόσθιο – Διακουμάκου Ειρήνη: 4η θέση στα 800μ Ελεύθερο και 6η θέση στα 1500μ Ελεύθερο

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, εδώ.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μηλιδάκης δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων:

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες κολύμβησης ότι ξέρει να κολυμπάει! Η ομάδα μας χωρίς να αγωνιστεί με πλήρη σύνθεση κατέκτησε οκτώ μετάλλια. Επίσης κέρδισε τρία μετάλλια και στα τρία ομαδικά που συμμετείχε. Το αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι τη μεγάλη ομάδα πλαισίωσαν αρκετά παιδιά μικρότερων κατηγοριών, πολλά από τα οποία είχαν την πρώτη τους εμπειρία σε πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και τα πήγαν εξαιρετικά. Κορυφαία στιγμή για την ομάδα μας ήταν η 1η νίκη στα 4Χ100 Μικτή Ανδρών – Γυναικών με 2ο τον Ολυμπιακό και 3ο τον ΑΝΟΑ. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.