ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Ουζουνίδης προς τους παίκτες: “Εμείς να κοιτάμε τη δουλειά μας”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στους ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν τα προβλήματα και να συγκεντρωθούν στα αγωνιστικά.

Ουζουνίδης προς τους παίκτες:

Ο Παναθηναϊκός περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του, αφού πλέον ο φόβος του υποβιβασμού είναι ορατός. Την ίδια ώρα, η ομάδα προσπαθεί να παραμείνει συγκεντρωμένη στα αγωνιστικά, καθώς έρχεται το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, με τους παίκτες ωστόσο να μην κρύβουν την ανησυχία τους.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και έτσι υπάρχει μία διάχυτη αβεβαιότητα. Παρ’ όλα αυτά, για μία ακόμα φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση της Τρίτης προσπάθησε να τους διατηρήσει συγκεντρωμένους στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Έλληνας προπονητής για μία ακόμα φορά προσπαθεί να δώσει κίνητρο στους παίκτες του προκειμένου να μην τους αποσπάσει την προσοχή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από τα εξωαγωνιστικά για τα οποία εκείνοι δεν φέρουν καμία ευθύνη και φυσικά δεν μπορούν να κάνουν και απολύτως τίποτα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.