ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι ισχύει με Αλαφούζο και PAN ASIA για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Ενήμερη η κυβέρνηση

Η πρόταση της PAN ASIA, η διάψευση από την ΠΑΕ και τα σχόλια για "πολιτικά παιχνίδια" και ο ρόλος της κυβέρνησης στο όλο ζήτημα.

Τι ισχύει με Αλαφούζο και PAN ASIA για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Ενήμερη η κυβέρνηση

Οπως θα διαβάσατε νωρίτερα, πριν από λίγες μέρες κατατέθηκε στον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στον Γιάννη Αλαφούζο πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ. Οι “πράσινοι”, επισήμως, το διαψεύδουν μα η αποκάλυψη από την ιστοσελίδα sdna.gr κάνει λόγο για τελεσίγραφο από το κονσόρτιουμ στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ μέχρι τις 15 Μαϊου.

Η πρόταση αφορά:

-13 εκατομμύρια ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο -7 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί. -7 εκατομμύρια που είναι δεσμευμένα από τη τηλεοπτικό συμβόλαιο λόγω ενός δανείου που «ανακυκλώνεται» από τα χρήματα που έμπαιναν στην ΠΑΕ από το συνδρομητικό κανάλι της Nova. -20 εκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το “Pan Asia Investements” με έδρα την Ελβετία, θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ, με το τριφύλλι, όπως σας γράψαμε και παραπάνω να διαψεύδει το παραμικρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κυβέρνηση είναι ενήμερη για την πρόταση. με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τους συνεργάτες του, αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να γνωρίζουν με λεπτομέρειες την υπόθεση. Άλλωστε, όπως έχουμε γράψει ξανά η κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει στη διάσωση του Παναθηναϊκού, ενώ πάντα είναι ανοικτό το θέμα του Athens Alive και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Στα μέσα Μαϊου θα κατατεθεί στους κυβερνώντες το πλήρες αναθεωρημένο πλάνο για το ΟΑΚΑ και κατεπέκταση την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από τον Παναθηναϊκό τονίζουν, πλην της διάψευσης, ότι όλα αυτά είναι πολιτικά παιχνίδια. Προσθέτουν, επίσης, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να απεμπλακεί από την ΠΑΕ και αν κάτι ίσχυε θα το είχε κάνει ήδη.

Το τι ισχύει και τι όχι, θα το δείξει ο χρόνος. Το ιδανικό θα ήταν ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος να βγει και να μιλήσει ανοικτά για το θέμα, για το Athens Alive, αλλά και για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και μια επίσημη ενημέρωση από τον μεγαλομέτοχο θα ήταν το καλύτερο για να μάθει ο κόσμος τι μέλλει γενέσθαι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.