ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένει στη… γωνία ο Στραματσόνι

Οι Ιταλοί σημειώνουν ότι απέτυχε, αλλά τον χρίζουν φαβορί!

Περιμένει στη... γωνία ο Στραματσόνι

Έτοιμος για την επιστροφή του στους πάγκους φέρεται να είναι ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος παρουσιάζεται ως το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ουντινέζε.

Ο Μάσιμο Όντο δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες στο Ούντινε, καθώς μετά τη νέα ήττα της ομάδας, οι θέσεις του υποβιβασμού βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά.

Τα ιταλικά ΜΜΕ χρίζουν τον Στραματσόνι ως το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Όντο, αν και σημειώνουν ότι ο νεαρός τεχνικός απέτυχε στα περάσματά του από την Ίντερ, τον Παναθηναϊκό και τη Σπάρτα Πράγας…

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...