ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Εξομολόγηση Ανδρεόπουλου: «Φτάσαμε τρεις φορές στα όριά μας, αλλά τα καταφέραμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, απαριθμώντας τις τρεις στιγμές που τα πράγματα έφτασαν σε οριακό σημείο μέσα στη σεζόν.

Εξομολόγηση Ανδρεόπουλου: «Φτάσαμε τρεις φορές στα όριά μας, αλλά τα καταφέραμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου:

Για το κλείσιμο της σεζόν: «Πράγματι κλείνει με καλό φινάλε η πιο δύσκολη σεζόν για τον Παναθηναϊκό όπου συνέβησαν πολλές αρνητικές συγκυρίες και η ομάδα ξεπέρασε τρία τεράστια εμπόδια».

Για το ποια είναι αυτά τα εμπόδια: «Πρώτον η ομάδα μέχρι και λίγες μέρες πριν το πρωτάθλημα δεν ήταν σίγουρο πως θα εξασφαλίσει τις άδειες συμμετοχές για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Φτάσαμε κοντά στο να μην αγωνιστούμε όπως έκανε το γυναικείο τμήμα αλλά δεν διαλυθήκαμε. Την ώρα που γίνονταν τιτάνιος αγώνας και διακανονισμοί σε πολλά μέτωπα ήρθε και η κατάρρευση του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ και το περιβάλλον επιβίωσης έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Όμως το καταφέραμε.

Δεύτερον μέσα στον Δεκέμβριο έγινε η απαγόρευση μεταγραφών την οποία οι παράγοντες του ΤΑΑ και οι επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του Παναθηναϊκού που βοήθησαν το τμήμα μπόρεσαν να κάνουν νέους διακανονισμούς και παράλληλα να μας βοηθήσουν για να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές μεταγραφικές κινήσεις στο μέτρο του δυνατού.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτον, ήταν η πίεση και η ανασφάλεια των πλέι άουτ που βάρυναν κάθε κίνηση των παικτών. Από την πρώτη μέρα ξέραμε πως θα παίξουμε πλέι άουτ και πως θα φτάσει η ημέρα που θα δώσουμε τον αγώνα «χωρίς αύριο» για την επιβίωση όπως αυτόν που δώσαμε στο Αιγίνιο. Για αυτό τα παιδιά έτρωγαν σίδερα σήμερα στο Αιγίνιο. Ούτε εμείς, ούτε οι παράγοντες, ούτε οι χορηγοί μας, ούτε ο κόσμος θέλει τον Παναθηναϊκό να παίζει μπαράζ επιβίωσης αλλά για να γίνεις μεγάλος πρέπει να τα ζήσεις όλα και να φτάσεις να παλεύεις για τα αυτονόητα. Αυτές είναι εμπειρίες ζωής για όλους μας που υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο και τώρα έχουμε έναν ακόμα λόγο να δουλέψουμε σκληρά για να τον δούμε να ανακάμπτει».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Η πορεία της ομάδας μπορεί να ήταν δύσκολη αλλά ήταν καθαρή και είμαι περήφανος για τους αθλητές μου και τους συνεργάτες μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες που μας βοήθησαν και που ο Παναθηναϊκός τους χρωστάει πολλά, όπως και στα παιδιά του ΤΑΑ που τιμούν και έχουν αφιερωθεί στον σύλλογο. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρει σύντομα το δρόμο του και να τον δούμε στις θέσεις που του αξίζει να βρίσκεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...