ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης; Δεν πωλείται!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν καμία διάθεση να πουλήσουν τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Κουρμπέλης; Δεν πωλείται!

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε συζήτηση με τον άσο από την Αρκαγία και του εξήγησε  ότι είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και πως στηρίζει πολλά σε αυτόν και για τη νέα χρονιά. Ταυτόχρονα, του μεταφέρθηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση πώλησής του αυτή τη στιγμή.

Ο Κουρμπέλης θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Το έδειξε, άλλωστε, και κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όταν αρνήθηκε να πάει στον ΠΑΟΚ. Θέλει, όμως, κι αυτός να δει μια διαφορετική κατάσταση και μια κανονικότητα στην ομάδα. Οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα κρίνουν πολλά και για την περίπτωση του Κουρμπέλη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.