ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τριάρα» για πλάκα!

Στις νίκες επέστρεψαν οι νέοι του Παναθηναϊκού που επικράτησαν εύκολα 3-0 του Ατρόμητου στο Κορωπί για την 15η αγωνιστική.

«Τριάρα» για πλάκα!

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν πολύ ανοιχτό με το τριφύλλι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 25’ ο Αναστασόπουλος μπήκε από τα δεξιά, πέρασε όμορφα τους προσωπικούς του αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την πάσα στον Μαλντίν ο οποίος εξ’ επαφής έκανε το 1-0!

Τα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαν άλλο τέρμα, για ένα και κύριο λόγο. Τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που έκανε την μία απόκρουση μετά την άλλη στο… σφυροκόπημα των «πράσινων», με τους Γιαννιτσάνη, Σταματάκη και Μπαλμόα κυρίως.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν ελαφρώς πεσμένος, ο Μπαλμόα έχασε δύο πολύ μεγάλες στιγμές για να διευρύνει το προβάδισμα του τριφυλλιού, κάτι που τελικά έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 81’ ο Μυρθιανός σέντραρε για τον Ουρουγουανό επιθετικό που αυτή την φορά νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 2-0.Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε, ο Γιαννιτσάνης έδωσε έτοιμο γκολ στον Σταματάκη ο οποίος προ κενής εστίας έγραψε το τελικό 3-0!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.784 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Αναστασόπουλος, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β., Τζανουλίνος, Δώνης, Χαλκιαδάκης, Μαλντίν, Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης, Σταματάκης

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Αβραμίδης, Καραγιάννης, Κωστούλας, Βαρδακώστας, Βλάχος, ατζησταύρου, Δηλαβέρης, Ζούκας, Τσατσόπουλος, Γκιζγκιζιάν

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.