ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Όπως και στη Ρωσία»!

Σύνθημα εμφάνισης ανάλογης με εκείνη απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν έδωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου.

«Όπως και στη Ρωσία»!

«Ερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα, τη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κούμπαν στη Ρωσία και πάνω από όλα μια και καλή εμφάνιση. Πρέπει στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Θα πρέπει να βρούμε ρυθμό και να παίξουμε ένα 40λεπτο συγκεντρωμένοι και μένοντας στο πλάνο που θα έχουμε για τον αγώνα. Αυτό που θα θέλαμε είναι ότι έγινε και στη Ρωσία. Νίκη που θα συνδυαστεί από καλή εμφάνιση», ήταν τα λόγια του νεαρού φόργουορντ του Εξάστερου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.