ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

In your face! (vid)

Και πώς να μην βγει κορυφαίο κάρφωμα της βραδιάς του Τζέιμς Γκιστ; Ο Αμερικανός πηδάει στο.. Θεό και καρφώνει στα μούτρα του αντιπάλου του.

In your face! (vid)

Ακόμα μια φετινή εξαιρετική «πτήση» για τον Τζέιμς Γκιστ που απ’ όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό συνεχίζει να αποδεικνύει πόσο σημαντικός είναι.

Είτε όταν παίζει άμυνα, είτε σκάει την μία τάπα πίσω από την άλλη, είτε όταν καρφώνει και τραντάζει το καλάθι.

Πήγε ο καημένος ο παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα να παίξει άμυνα στην προσπάθεια του Αμερικανού για κάρφωμα και τον πέρασε από πάνω! Έτσι για να μαθαίνει!

Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες!
Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες! 13.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

[jwplayer mediaid=”7370″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ