«Μεγάλη νίκη, κοιτάμε παρακάτω»

Panathinaikos24 Team
11.01.2014 | 00:02
«Μεγάλη νίκη, κοιτάμε παρακάτω» | Panathinaikos24.gr

Στο τακτικό κομμάτι εστίασε ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος που επεσήμανε το που κρίθηκε η νίκη του Παναθηναϊκού κι εμφανίστηκε προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Λαμποράλ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει κορμιά να παίξει άμυνα, αλλά εστιάζει περισσότερο στην επίθεση και διαθέτει πολύ καλό τρανζίσιον και πολύ καλό passing game στο μισό γήπεδο. Εμείς έπρεπε να περιορίσουμε αυτά τα στοιχεία. Στην άμυνα κάναμε πολλά από αυτά που είχαμε σχεδιάσει στην τακτική, ενώ έπρεπε να είχαμε ισορροπημένη επίθεση, κάτι που καταφέραμε παρότι κάναμε 13 λάθη. Με τις αλλαγές στα πικ εν ρολ ελέγξαμε την περιφέρεια και κάναμε πολλές παγίδες στο λόου ποστ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Το να κερδίσεις εδώ είναι κάτι πολύ δύσκολο, κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη, αλλά ο όμιλος είναι φωτιά και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή αμυντική ομάδα, με παίκτες συγκεντρωμένους σε αυτό το κομμάτι, ενώ στην επίθεση βελτιωνόμαστε από προπόνηση σε προπόνηση και παιχνίδι σε παιχνίδι. Φιλοσοφία μας είναι να χτυπάμε στις αδυναμίες του αντιπάλου».