ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ματιές σε Αραβίδη (;)

Στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού βρίσκεται μετά την εμφάνιση του στη Λεωφόρο ο Χρήστος Αραβίδης, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Ματιές σε Αραβίδη (;)

Η καλή εμφάνιση του Χρήστου Αραβίδη στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου μεταξύ Παναθηναϊκού και Πανιωνίου δεν πέρασε απαρατήρητη από την «πράσινη» πλευρά. Ο 27χρονος επιθετικός ξεχώρισε με την απόδοση του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επόμενη μέρα οι Σαραβάκος και Νταμπίζας να κάνουν τα απαραίτητα τηλεφωνήματα για να συλλέξουν τις πληροφορίες που ήθελαν για τον επιθετικό των «κυανέρυθρων».

Τον παίκτη, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ως γνωστόν θέλει και η ΑΕΚ, θεωρώντας μέχρι να μπει στο «παιχνίδι» και το «τριφύλλι» ότι τον έχει «κλεισμένο». Ωστόσο, την επόμενη σεζόν, οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνίζονται όπως όλα δείχνουν στη Football League, ενώ αν ο πρώην παίκτης του Άρη και της Δόξας πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Superleague.

Επιπλέον, στη Λεωφόρο βρέθηκε και σκάουτερ της πρωτοπόρου της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος Κολωνίας και ένας από τους παίκτες που του έκαναν εντύπωση και τον ανάγκασαν να κρατήσει σημειώσεις είναι ο Αραβίδης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.