ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Νίκη σε δύσκολη έδρα»

Για τη σημασία της νίκης των «πράσινων» μέσα στη Βέροια, μίλησε ο Γιώργος Κουτρουμπής, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης

«Νίκη σε δύσκολη έδρα»

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, υπογράμμισε πως η κριτική που ασκήθηκε για το δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ωφέλησε τους παίκτες. «Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, στο προηγούμενο ματς δεχθήκαμε κριτική για την απόδοσή μας ιδιαίτερα στο δεύτερο, στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν σωστή, πιστεύω όλη τη βδομάδα δουλέψαμε όπως μας είπε ο προπονητής, σωστά και καταφέραμε και βγάλαμε αυτά που έπρεπε στο γήπεδο και δίκαια νικήσαμε»

Στο αν φοβήθηκαν μετά το 1-1, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του απάντησε: «Όχι δεν το φοβηθήκαμε, πιστεύω μπήκαμε απ’ την αρχή πολύ δυνατά, το δείξαμε κιόλας με το γκολ που πετύχαμε, εντάξει έτυχε η άσχημη στιγμή με το πέναλτι, αλλά πιστεύω στη συνέχεια πάλι ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού και καταφέραμε και προηγηθήκαμε ξανά στο σκορ».

Κλείνοντας τόνισε, αναφερόμενος στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, πως ο τελικός του Κυπέλλου είναι ένας μεγάλος στόχος: «Ναι εντάξει, το επόμενο ματς είναι με τον Πλατανιά, θα κοιτάξουμε πρώτα αυτό βέβαια, στο κύπελλο ο στόχος μας ξέρετε ότι είναι να φτάσουμε στον τελικό γιατί είναι πολύ σημαντικός στόχος για μας φέτος, πιστεύω και με τον ερχομό του Πέτριτς που είναι πολύ καλός παίκτης θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.