ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Χαρούμενη που ανήκω στον Παναθηναϊκό»

Τον τίτλο της κορυφαίας για την 14η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ κατέκτησε η Αγγελική Καββαδία που μίλησε για τις πρώτες της εμπειρίες στον Παναθηναϊκό.

«Χαρούμενη που ανήκω στον Παναθηναϊκό»

Η Αγγελική Καββαδία του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, έπειτα από την ψηφοφορία των 12 προπονητών του πρωταθλήματος. Η νεαρή κεντρική είχε 12 πόντους με 5/8 επιθέσεις και 7 μπλοκ στην σπουδαία νίκη της ομάδας της επί των Βριλησσίων με 3-1 σετ.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι», δήλωσε στο σάιτ της ομοσπονδίας η Καββαδία που κερδίζει για πρώτη φορά το βραβείο της πολυτιμότερης. «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και ευχαριστώ τους προπονητές, αλλά και την ομάδα μου», σχολίασε.

Η 20άχρονη κεντρικός, που είναι πρώτη μπλοκέρ του πρωταθλήματος, πρόσθεσε για την πρώτη της σεζόν στον Παναθηναϊκό: «Είμαι χαρούμενη που είμαι μέλος του συλλόγου. Βρήκα αγάπη και στήριξη και από τους οπαδούς αλλά και από τους ανθρώπους της ομάδας και θα συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο Παναθηναϊκός μου άνοιξε δρόμους και τον ευχαριστώ…».

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» μετά τη νίκη επί των Βριλησσίων φαίνεται να εδραιώνεται στην 4άδα και στόχος είναι… «η συμμετοχή στα πλέι οφ και μετά θα κοιτάξουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.