Ερασιτέχνης

Νίκη απέναντι στο Αργοστόλι

Μία ακόμη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός στην Α1 πόλο με 14-6 απέναντι στο Αργοστόλι παρά τα πολλά προβλήματα που είχε μέσα στην εβδομάδα.

Οι παίκτες του πόλο του Παναθηναϊκού πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στην Α1 επί του Αργοστολίου με 14-6.Οι πράσινοι έφτασαν σ αυτό το σερί νίκωντας και τους Κέρκυρα ,Πανιώνιο και Γλυφάδα.

Ο ΝΟΑ προσπάθησε να δυσκολέψει τους πράσινους, οι οποίοι ήταν επηρεασμένοι από το πρόβλημα του Νίκήτα Παρασκευόπουλου όσο και από τις ιώσεις.

Στη συνέχεια οι πράσινοι έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 7-1 και τελειώσαν την αναμέτρηση. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Αφρουδάκης με 6 τέρματα.

Με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα οι πράσινοι κλείδωσαν την τετράδα και στόχος τους είναι να πάρουν την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6-14

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-3, 3-4, 2-4, 1-3

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Κοκκίνης, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης 1, Μίσιτς, Κατσιγιάννης 1, Ματαράγκας, Κωνσταντόπουλος Κ., Καστανάκης 1, Μπελέρης 3, Λέντζος, Φανός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 6, Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος, Σιδέρης, Κονταξής, Τζαβάρας 1, Γερακούδης

Exit mobile version