ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Να διαχειριστούμε την κούραση»

Για τον παράγοντα κούραση και το πώς πρέπει να τον τη διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον ΚΑΟΔ.

Μανωλόπουλος: «Να διαχειριστούμε την κούραση»

Ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη αναφέρθηκε, επίσης, στα χαρακτηριστικά της ομάδας της Δράμας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

«Ο ΚΑΟΔ είναι μία ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κυρίως όταν παίζει στο γήπεδό της. Προσπαθεί σ’ όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, διαθέτει μεγάλο πάθος και βγάζει ενέργεια στο παρκέ.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μία γρήγορη ομάδα, βασίζεται στον αιφνιδιασμό και πλέον έχει κι αρκετή εμπειρία. Είναι το τρίτο παιχνίδι μας σε 6 ημέρες και καλούμαστε γι’ ακόμη μία φορά να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά και να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.