ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Κυράστα (1999-2000)

Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο διάρκειας 25 λεπτών με τον Παναθηναϊκό του αξέχαστου Γιάννη Κυράστα, τη σεζόν 1999-2000.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Κυράστα (1999-2000)

Όταν ο Κυράστας είχε αναλάβει, το είχε πει εξαρχής: «Πρώτος στόχος να γίνουμε ομάδα». Όχι μόνο κατάφερε να κάνει τον Παναθηναϊκό ομάδα, αλλά δημιούργησε ένα συμπαγές σύνολο που έπαιζε εκπληκτικό ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή. Δεν είναι τυχαίο ότι στο τέλος της χρονιάς, ο ΠΣΑΠ ψήφισε τον Παναθηναϊκό ως την καλύτερη ομάδα, παρά το γεγονός ότι άλλος πανηγύρισε το πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» τερμάτισαν δεύτεροι, έχοντας μια χρονιά με την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, αλλά και σφαγιαστική διαιτησία. Βλέπετε, η περίφημη παράγκα ήταν τότε στα καλύτερά της και η διαιτησία στέρησε από το «τριφύλλι» τον τίτλο, που άξιζε..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.