ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Γκολάρα και… τάβλα ο Ολυμπιακός! (vid)

Σαν σήμερα, ο Θανάσης Δημόπουλος πετύχαινε ένα φοβερό γκολ και ο Παναθηναϊκός επικρατούσε 1-0 του Ολυμπιακού για το Κύπελλο!

Γκολάρα και... τάβλα ο Ολυμπιακός! (vid)

Ήταν 6 Φεβρουαρίου 1985 όταν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός καλούνταν να λύσουν τις διαφορές τους στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπροστά σε περίπου 70.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ, το τριφύλλι ήθελε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα προημιτελικά του θεσμού. Και τα κατάφερε, με πολύ στυλ!

Διότι στο 68’ εκείνου του αγώνα ο Δημόπουλος έπιασε τρομερή κεφαλιά, κρέμασε τον «ερυθρόλευκο» γκολκίπερ και η τότε ομάδα του Γκμοχ επικράτησε 1-0.  Λίγες ημέρες αργότερα θα κάνει το ίδιο και στον επαναληπτικό, με σκορ 2-1 εκείνη την φορά και το τριφύλλι θα πάρει πανηγυρικά την πρόκριση.

[jwplayer mediaid=”9399″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ