ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Γι’ αυτό δουλεύουμε»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την πρώτη κούπα της σεζόν, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως για τέτοιες στιγμές δουλεύει όλη η ομάδα μέσα στη χρονιά. Η αφιέρωση στο φίλο του Παναθηναϊκού.

Πεδουλάκης: «Γι’ αυτό δουλεύουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε ευχαριστημένοι. Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και γι’ αυτό δουλεύει κάθε ομάδα. Στο πρώτο μέρος είχαμε χαμηλό δείκτη αυτοσυγκέντρωσης τόσο στο δικό μας κομμάτι όσο και στην αντιμετώπιση των παικτών του Άρη. Για μας ήταν το τέταρτο ματς σε λίγες μέρες και ήταν σημαντικό να μην έχουμε άλλη απώλεια μετά τον Γκιστ. Θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο να κόψουμε τις γωνίες πάσας με τα μεγάλα μας κορμιά. Τα παιδιά του Άρη απέκτησαν αυτοπεποίθηση αρχικά, αλλά η άμυνά μας, μέσα από την οποία βρίσκουμε ρυθμό, ανάγκασε τους αντιπάλους να κάνουν πράγματα που δεν συνηθίζουν. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για μας».

«Θέλουμε να αφιερώσουμε τον τίτλο στον κόσμο μας και ειδικά σε ένα παιδί που αγωνίστηκε για τη ζωή του. Υπάρχει διαφορά στο αγωνίζεσαι από το παίζεις».

Ανάρτηση- βόμβα  Γιαννακόπουλου! (Pic)
Ανάρτηση- βόμβα Γιαννακόπουλου! (Pic) 91.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ερωτηθείς για τις συνθήκες διεξαγωγής του φετινού Κυπέλλου, είπε: «Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια. Αν είναι καλή ή κακή θα την κρίνουμε. Τα θέμα είναι να τη βοηθήσουμε. Το μοντέλο που είχαμε μέχρι τώρα ήταν προβληματικό. Στην καινούρια αυτή προσπάθεια θέλαμε να είμαστε θετικοί. Οποιαδήποτε μορφή βίας είναι καταδικαστέα. Όλοι μας έχουμε ρίξει νερό να συμβαίνει αυτό με νέα παιδιά που δεν έχουν δουλειά ή που έχουν άλλα προβλήματα. Καλό είναι να είμαστε θετικοί σε αυτή την προσπάθεια. Είναι η πρώτη φορά, είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε αυτό το πείραμα. Πρέπει να δούμε τα λάθη και τα σωστά. Το πρόβλημα δεν είναι του μπάσκετ, αλλά της ελληνικής κοινωνίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ