ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Οριστική εξέλιξη για Ντι Μπαρτολομέο

Ο προπονητής της Μακάμπι, Όντεντ Κάτας, ενόψει του αυριανού ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε και στον Ντι Μπαρτολομέο.

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Οριστική εξέλιξη για Ντι Μπαρτολομέο

Αντίστροφα μετράνε πλέον οι ώρες για το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ στο οποίο οι πράσινοι με νίκη εξασφαλίζουν την παρουσία τους στο Final Four του Βερολίνου.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να κάνει το 3-2 στη σειρά με τον Τούρκο τεχνικό να έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Χουαντσο Ερνανγκόμεθ που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και θα βρεθεί στη 12αδα του αυριανού “τελικού”.

Στην αντίπερα όχθη η Μακάμπι θα ταξιδέψει στην Αθήνα γνωρίζοντας ότι ο Ντουέιν Μπάλντγουιν δεν θα αγωνιστεί.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις προηγούμενες ημέρες ο προπονητής της ισραηλινής ομάδας είχε ερωτηματικά αναφορικά με τη συμμετοχή των Σορκιν (ίωση) και Ντι Μπαρτολομεο (χτύπημα στον ώμο).

Ο Κατας με δηλώσεις του ενόψει του αυριανού ματς ωστόσο αναφέρθηκε στην περίπτωση του να απουσιάσει ο τελευταίος λέγοντας: «Φυσικά θα θέλαμε όλοι να είναι υγιείς και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα περιμένουμε μια τελευταία εξέταση για να δούμε αν είναι έστω και λίγο πιθανό να είναι στη δωδεκάδα ο Μπόλντγουιν. Ο Ντιμπαρτολομέο είναι μια χαρά, θα παίξει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.