ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο νικητής στη υποτροφία «Φίλιππος Συρίγος»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το όνομα του νικητή που κερδίζει την υποτροφία σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας, «Φίλιππος Συρίγος».

Ο νικητής στη υποτροφία «Φίλιππος Συρίγος»

Αναλυτικά:

«Ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης είναι ο νικητής της πλήρους υποτροφίας σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας «Φίλιππος Συρίγος» που προσέφερε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ΙΕΚ Όμηρος.

Ο νικητής προέκυψε κατόπιν της αξιολόγησης των γραπτών εξετάσεων (έλαβαν μέρος 34 ενδιαφερόμενοι) αλλά και των προφορικών (έλαβαν μέρος οι συντάκτες των καλύτερων 5 βαθμολογημένων κειμένων) από επιτροπή έμπειρων και καταξιωμένων δημοσιογράφων.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμώντας να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του κορυφαίου δημοσιογράφου, Φίλιππου Συρίγου, προσέφερε μια πλήρη υποτροφία αθλητικών σπουδών δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ Όμηρος. Ως συνέχεια της μεγάλης πορείας του Φίλιππου Συρίγου στα δημοσιογραφικά δρώμενα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε σπουδαστές που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο επάγγελμα και με την υποτροφία να διατηρηθεί «ζωντανό» το όνομα ενός εκ των κορυφαίων του είδους που έφυγε από κοντά μας πρόωρα.

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φίλιππος Συρίγος, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική δημοσιογραφία, είχε αποφοιτήσει από τη Σχολή Δημοσιογραφίας «Όμηρος».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.omiros.gr».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.