ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκέφτεται Μπεργκ-Πέτριτς

Αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο Μπεργκ και Πέτριτς να αγωνιστούν μαζί για κάποιο διάστημα απέναντι στον Εργοτέλη.

Σκέφτεται Μπεργκ-Πέτριτς

Ο μεν Μάρκους Μπεργκ επιστρέφει στην ενδεκάδα, αφού εξέτισε την ποινή του με τον Πανθρακικό, ο δε Πέτριτς θα αρχίσει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σιγά-σιγά.

Και η συνύπαρξη των δύο στην επίθεση του Παναθηναϊκού συγκέντρωνει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί την προσεχή Κυριακή με τους Κρητικούς, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να τους χρησιμοποιήσει μαζί για κάποια λεπτά στο δεύτερο μέρος του εν λόγω ματς.

Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ απ’ την κοινή θητεία τους στο Αμβούργο και στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να ξαναμπούν στο κλίμα, καθώς είναι δεδομένο πως στο μυαλό του έχει να τους χρησιμοποιεί μαζί στο μέλλον. Και πιθανώς να θέλει να κάνει και ένα… πείραμα την Κυριακή, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.