ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Ράιτ έχει όρεξη και θα βοηθήσει»

Ο Αντώνης Φώτσης μιλάει στο panathinaikos24.gr για τον νέο του συμπαίκτη που χθες έκανε ντεμπούτο, τη νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά και την ένταση στη Νέα Σμύρνη.

«Ο Ράιτ έχει όρεξη και θα βοηθήσει»

Σε ένα παιχνίδι, με ιδιαίτερη ένταση, που λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα 45΄΄ πριν από το φινάλε, όταν οι διαιτητές δεν μέτρησαν καλάθι του ΜακΚόλουμ χρεώνοντάς τον με επιθετικό φάουλ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει με το νικηφόρο αποτέλεσμα από την «καυτή» έδρα του Πανιωνίου.

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε στο panathinaikos24.gr για το νικηφόρο πέρασμα του Παναθηναϊκού από τη Νέα Σμύρνη, αλλά και για το θετικό ντεμπούτο του Ζακ Ράιτ στην ομάδα.

Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος αντάλλαξε με τους οπαδούς του Πανιωνίου κάποια… γαλλικά, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή πήγαν να ξεφύγουν τα πράγματα, όμως εντάξει δεν έγινε κάτι. Μακάρι να μπορέσουμε να εξαλείψουμε κάποια στιγμή και αυτά τα φαινόμενα. Θα είναι ακόμη καλύτερα για όλους μας. Και για εμάς τους παίκτες, αλλά και για τους οπαδούς οι οποίοι θα μπορούν να χαίρονται καλύτερα τον αγώνα».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της. Εμείς ήρθαμε εδώ με σκοπό να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο σοβαροί και πετύχαμε το στόχο μας.

Σε μερικά σημεία του αγώνα χαλαρώσαμε και δώσαμε το δικαίωμα στον Πανιώνιο να διεκδικήσει τη νίκη, όμως στο τέλος δείξαμε ότι θέλαμε πολύ τους δύο βαθμούς και τα καταφέραμε. Πήραμε μία σπουδαία νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό».

Για τον νεοαποκτηθέντα παίκτη του Παναθηναϊκού, Ζάκ Ράιτ, είπε:

«Ο Ράιτ είναι πολύ καλός παίκτης. Τον ήξερα και από την Εθνική Βοσνίας και για πρώτο παιχνίδι έπαιξε πολύ καλά. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει πολύ όρεξη για δουλειά και θέλει και εκείνος να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα».

Ρούλα Στεφανάκη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.