ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βασίλης Μοιρώτσος

Ετσι μεγάλωσε ένας Παναθηναϊκός

Ετσι μεγάλωσε ένας Παναθηναϊκός. Με περηφάνια. Με μαγκιά. Με αξιοπρέπεια. Γράφει για τον θρίαμβο στο Φάληρο ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Ετσι μεγάλωσε ένας Παναθηναϊκός

Ετσι μεγάλωσε ένας Παναθηναϊκός. Ρίχνοντας «γροθιά» στην αλαζονεία και σε ό,τι αυτή πρεσβεύει. Ετσι μεγάλωσε ένας Παναθηναϊκός. Γελώντας, βλέποντας τις στοιχηματικές εταιρίες να δίνουν αποδόσεις αστείες για νίκη του Ολυμπιακού απέναντί του. Μα πολύ περισσότερο, γελώντας με όλους εκείνους που πίστευαν πως αυτό το 1.35 (!!!!!!) του άσου θα πληρώσει κόσμο. Οσοι είχαν την έμπνευση του «διπλού», κονόμησαν για τα καλά.

Ετσι μεγάλωσε ένας Παναθηναϊκός. Με νίκες που γράφουν ιστορία. Τέτοια είναι το 0-3 στο Καραϊσκάκη. Νίκη παντελονάτη. Αντρίκια. Και πάνω απ’ όλα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. Πέντε μέρες μετά το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ. Λίγες ώρες μετά τις προβλέψεις για 5-6-7 και δεν ξέρω και ‘γω πόσα γκολ θα «έγραφε» το κοντέρ.

Ετσι μεγάλωσε ένας Παναθηναϊκός. Παλεύοντας τίμια, κερδίζοντας δίκαια και παίζοντας παθιασμένα. Είναι έννοιες που μπαίνουν δίπλα στο έμβλημα. Είναι «κολλημένες» πάνω στη φανέλα του. Είτε παίζει ο Σισέ των εκατομμυρίων απέναντι στον Ντάρμπισαϊρ, είτε παίζει ο Τριανταφυλλόπουλος των λίγων χιλιάδων, απέναντι στον εκατομμυριούχο Κάμπελ. Είτε παίζω εγώ, είτε παίζεις εσύ, είτε παίζει ο γείτονας.

Ο Παναθηναϊκός του Καραϊσκάκη ήταν αρσενικός. Αυτό ήταν. ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Από τη στιγμή που πήγε, μέχρι τη στιγμή που έφυγε. Από τη στιγμή που κατέβηκε από το πούλμαν, μέχρι το λεπτό που σφύριξε ο Σιδηρόπουλος. Ακόμα και στο πέναλτι του Τσόρι, είχες την αίσθηση, τη σιγουριά, πως η μπάλα δεν θα μπει στα δίχτυα. Και δεν μπήκε.

ΥΓ: Τώρα που το ξανά σκέφτομαι, Ελλάς – Ευρώπη – Παναθηναϊκός: έτσι μεγάλωσε ένας Παναθηναϊκός

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.