ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Άνετη νίκη

Ένα ακόμα άνετο απόγευμα είχαν τα "φίνα κορίτσια", καθώς επικράτησαν του Ηρακλή, με 3-0 στο κλειστό της Κυψέλης.

Άνετη νίκη

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού επικράτησε του Ηρακλή με 3-0.

Τα κορίτσια του Γιώργου Ρούσση μπήκαν εξ’ αρχής δυνατά στο 1ο σετ και με σχετική άνεση κατάφεραν να ξεφύγουν με 6 πόντους (16-10) και στη συνέχεια να το κατακτήσουν με άνεση κάνοντας το 25-15.

Στο 2ο σετ οι «πράσινες», μπήκαν με τον ίδιο ρυθμό, με τον Ηρακλή να αντιστέκεται, όμως και πάλι κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο και κατέκτησαν με 25-21.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο ξεκίνημα του 3ου σετ, το οποίο τα κορίτσια κατάφεραν να φέρουν στα μέτρα τους απ’ την αρχή, με τις φιλοξενούμενες να μην μπορούν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα να έρθει το 25-18 με χαρακτηριστική άνεση.

Τα σετ 25-15, 25-21, 25-18

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.