ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισοπαλία «αιωνίων» Κ-17 στο Ρέντη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0...

Ισόπαλο το ντέρμπι

Σ’ ένα ντέρμπι με πολύ ένταση από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι αντίπαλοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, όμως το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων», στο 13’ λεπτό, φάση η οποία ήταν και μοναδική αξιοσημείωτη, σε όλο το ματς.

Έτσι η διαφορά παρέμεινε στους τέσσερις πόντους, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, να έχει κι έναν αγώνα λιγότερο.

Πλέον μετά κ αυτό το αποτέλεσμα οι «πράσινοι» που έχουν και ματς περισσότερο, πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, που οδηγεί απευθείας στο final four που θα γίνει στο Αγρίνιο.  Αυτό σημαίνει, πως θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα τελικά μέσω των μπαράζ.

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Ντάσης, Νικολάου, Λάτσι, Πεχλιβανίδης, Παπανικολάου (78′ Κιρτζιαλίδης), Μανθάτης (88′ Μεζίνι), Λάμπρου, Αμαραντίδης (68′ Αράπης), Παπουτζίδης (61′ Χρήστου), Χαντζάρας (68′ Γιαννόπουλος)

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Ζήκος, Τριανταφυλλόπουλος, Μίγγος(89′ Κουντουργιώτης), Θεοχάρης, Λάμπρου, Μεράι, Τουρούκης(64′ Μπαλατσούρας), Χατζηγιοβάννης(74′ Παπανικολάου)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ