ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε η ομάδα baseball του Παναθηναϊκού, επικρατώντας των Leaders με 23-10.

Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό

Η δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδος baseball αποδείχθηκε εύκολο εμπόδιο για τους «πράσινους», οι οποίοι κέρδισαν εύκολα τους Leaders στο Ελληνικό με σκορ 23-10. Την επόμενη Κυριακή το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει το Μαρούσι, θέλοντας να πετύχει το 3/3 στο κύπελλο.

Το ματς

Ο τυπικά φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς το προβάδισμα στον αγώνα (με 3-2 στο πρώτο ίνινγκ) και το κράτησε μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και έμεναν κοντά στο σκορ, αλλά οι πολλές απουσίες δεν τους επέτρεψαν να κάνουν την υπέρβαση. Σε αντίθεση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού που δεν δίστασε να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ώστε να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίχτες.

Οι επιθετικοί των πρασίνων πέτυχαν κάποια εντυπωσιακά χτυπήματα στην επίθεση που τους έδιναν την ευκαιρία να πετύχουν εύκολους πόντους σε συνδυασμό με κάποια λάθη των παικτών των Leaders. Με τη σειρά τους και οι γηπεδούχοι είχαν κάποια καλά χτυπήματα, αλλά η άμυνα του Παναθηναϊκού τους σταμάταγε πριν γίνουν περαιτέρω επικίνδυνοι.

Το ίνινγκ που έκρινε το ματς ήταν το 6ο, όπου ο πίτσερ και η άμυνα  των Leaders δεν είχε άλλες αντοχές με αποτέλεσμα να πετύχουν οι φιλοξενούμενοι 10 πόντους και να ξεφύγουν στο σκορ με 21-10. Το παιχνίδι ήταν πλέον τυπική διαδικασία και με άλλους 2 πόντους στο 7ο ίνινγκ ο Παναθηναϊκός διαμόρφωσε το τελικό 10-23.

Παναθηναϊκός(Μαζαράκης): Vajeho, Pujadas, Χατζηκυριάκος, Πιπεργιάς, Κομνηνάκης, Μαζαράκης Νίκος,Μάρκου, Σούλης Γ, Βούρος, Ρόμπινσον, Μεχία, Αθανασίου, Γκίζας, Λούνα, Μαζαράκης Μ, Ταλιατούδας, Χειλακης, Παναγιωταράκος, Τσουλούφας, Μανωλίτσης, Σούλης Χρ., Φραδέλος.

Leaders: Πιτσιλής Λευ., Martinez, Gutierez, Morillo, Αϊβαλίδης, Pina, Πανουλής,Πιτσιλής Τ., Μαρατονίτης, Μούθλετς, Τσετσένης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.