ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο FootbALLabout 2014 ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στο Διεθνές Συνέδριο FootbALLabout 2014 χθες, παρακολουθώντας ομιλίες στελεχών ξένων πρωταθλημάτων.

Στο FootbALLabout 2014 ο Νταμπίζας

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» συζήτησε με Έλληνες και ξένους συναδέλφους του διάφορα ζητήματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο ενώ ενημερώθηκε για θέματα ως προς τη βελτίωση της οργάνωσης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Νίκος Νταμπίζας, ήταν ένας εκ των ομιλητών στη συζήτηση με θέμα: «Πετυχημένη Καριέρα: Ταλέντο ή μεθοδική εργασία; Οι ποδοσφαιριστές ως σύγχρονοι επαγγελματίες στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τις προϋποθέσεις που χρειάζεται κάποιος νέος ποδοσφαιριστής ούτως ώστε να πετύχει στην καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο ως προς τη φιλοσοφία που διακρίνει την Ελλάδα αναφέροντας χαρακτηριστικά τη φράση: «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»…

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον ρόλο των manager αποδεχόμενος την αναγκαία ύπαρξή τους, ωστόσο έκανε σαφή τη διάκριση ανάμεσα στην βοήθεια προς τον ποδοσφαιριστή και την εκμετάλλευση του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.