ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: «Πρέπει να κερδίζουμε»

Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για τη νίκη επί του Απόλλωνα τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια.

 Τριανταφυλλόπουλος: «Πρέπει να κερδίζουμε»

Παράλληλα ανέφερε πως η ομάδα του Παναθηναϊκού πρέπει να αλλάξει εικόνα προς το καλύτερο στη συνέχεια, διότι κανείς δεν είναι ευχαριστημένος όταν η ομάδα δεν παίζει όπως μπορεί πραγματικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι απ’ την απόδοσή μας. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε νωρίτερα. Δεχτήκαμε γκολ και μετά αρχίσαμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Ελπίζω στην συνέχεια να μην υπάρχουν ανάλογα παιχνίδια για μας».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιστεύεις πως έπαιξε ρόλο και η κούραση; Επειδή και κόντρα στον ΟΦΗ δεν πιάσατε καλή απόδοση:

«Είναι διαφορετικά παιχνίδια αυτό με τον ΟΦΗ κι αυτό με τον Απόλλωνα. Δεν μπορώ να πω πως η ομάδα είναι κουρασμένη, έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Θα έχουμε και άσχημα παιχνίδια, όπως όλες οι ομάδες. Το σημαντικό είναι πως παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Στην πορεία, όμως, πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας».

Νιώθεις κι εσύ ως νέος πως χτίζει χαρακτήρα η ομάδα και ατομικά οι παίκτες;

«Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Πάνω απ’ όλα να γίνεται και με καλό ποδόσφαιρο. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό, η νίκη είναι που μετράει. Κοιτάμε πάντα να την έχουμε εμείς στα χέρια μας. Πρέπει να κερδίζουμε».

Υπήρχε ένα κλίμα και μια παραφιλολογία πως ο Παναθηναϊκός ίσως να… χάριζε κάποιο βαθμό στον Απόλλωνα για να σωθεί. Δείξατε πως σέβεστε την ιστορία του συλλόγου;

«Δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο όλη την εβδομάδα. Εμείς έπρεπε και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίρνουμε τους βαθμούς που είναι σημαντικοί για την συνέχεια και για το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ. Το κάναμε και κοιτάμε το ματς της Τετάρτης. Κι εκεί θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Τίποτα άλλο. Τρεις βαθμοί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.