ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Το 6ο κύπελλο του Παναθηναϊκού (vid)

Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια (27 Μαρτίου 2010) ο Παναθηναϊκός κατακτά το 6ο κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό νικώντας τον με 3-2 σετ.

Το 6ο κύπελλο του Παναθηναϊκού (vid)

Αυτή είναι και η τελευταία κούπα (μέχρι την επόμενη) για την ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού» σε έναν συγκλονιστικό τελικό στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαλήρου.

Η ομάδα του Στέλιου Καζάζη πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση, κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή (έχανε 1-2 και το γύρισε σε 3-2) με τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ να είναι ο MVP του τελικού.

Παναθηναικός (Στ. Καζάζης): Ζαγκούμνι 3π., Αγκάμεζ 29 (24/51, 5 μπλοκ), Σαμικά 12 (12/29), Σμαραγδής 9, Πανταλέων 14 (6/14, 7 μπλοκ), Λάππας 1 / Παπαδημητρίου (λ. – 61% υπ.), Χριστοφιδέλης 8 (6/17, 2 άσοι), Χατζηαντωνίου, Μηνούδης, Ψάρρας και  Ντονάς.

[jwplayer mediaid=”14381″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ