ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Fan of the Match

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία συνεχίζει τις εκπλήξεις σε μέλη-φιλάθλους του Παναθηναϊκού και αυτό συνέβη και κατά τη διάρκεια της βράβευσης του Νίκου Καρέλη, σαν «Man of the match», για την αναμέτρηση απέναντι στην Καλλονή.

Fan of the Match

Την ευκαιρία είχε ο Ευάγγελος Μπαρδάκος, ο οποίος αφού βράβευσε τον νεαρό επιθετικό του «τριφυλλιού», απάντησε και σε μια μίνι συνέντευξη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού

Πότε και που ήταν η πρώτη φορά που πήγατε στο γήπεδο;

«H πρώτη φορά ήταν πριν από αρκετά χρόνια όταν ακόμα ήμουνα πολύ μικρός και από τότε δεν έχω σταματήσει γιατί απολαμβάνω πολύ το ποδόσφαιρο».

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας παίκτης του Παναθηναϊκού για φέτος; 

«Ο αγαπημένος μου παίκτης για φέτος είναι ο Marcus Berg, γιατί ανεπιφύλαχτα έχει αντεπεξέλθει επάξια στις συνθήκες του κάθε αγώνα με πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα συμβάλλοντας τα μέγιστα για την νίκη της ομάδας μας».

Ποιος ποδοσφαιριστής από όσους έχετε δει να αγωνίζονται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια σας άρεσε περισσότερο;

«Δεν θα μπορούσα να μην έχω στην καρδιά μου τον Βαζέχα και να τον θεωρώ κορυφαίο ποδοσφαιριστή μέχρι στιγμής.»

Ποια είναι η πιο έντονη στιγμή που έχετε ζήσει με τον Παναθηναϊκό;

«Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω την μαγική βράδια στο Άμστερνταμ που με το γκολ του Βαζέχα τρελάθηκα και έζησα πολύ έντονα συναισθήματα με την ομάδα μας!»

Ποιο είναι το πιο ωραίο γκολ που έχετε δει ποτέ στο γήπεδο;

«Ένα από τα ομορφότερα γκολ που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι το γκολ του Έκι Γκονζάλες στον αγώνα με την Arsenal στην Λεωφόρο που από το κέντρο του γηπέδου έβαλε ένα απίθανο γκολ!»

Γιατί γίνατε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας;

«Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία γράφτηκα γιατί σαν μέτοχος που είμαι θεώρησα σωστό να συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να γίνει και πάλι δυνατή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ