ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός

Σε 1-1 ισοφάρισε τους τελικούς το τμήμα μπέιζμπολ του τριφυλλιού και την ερχόμενη Κυριακή, πάει για τον 1ο τίτλο για το σύλλογο.

Ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός

Σε ένα ματς αντάξιο των δύο ομάδων ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αμαρουσίου με 16-13 και όλα θα κριθούν πλέον την άλλη βδομάδα ανάμεσα στους δύο αντιπάλους.

Ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους πράσινους που ήθελαν τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του Κυπέλλου. Αν κέρδιζε το Μαρούσι θα είχε κατακτήσει το τρόπαιο χάρη στη νίκη επί των πρασίνων την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις άμυνες των δύο ομάδων αρκετά σφιχτές αφού δεν επέτρεψαν κάποιο πόντο στο πρώτο ίνινγκ. Στο δεύτερο όμως το Μαρούσι άνοιξε το σκορ με 1-0. Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τους πράσινους και με 3 πόντους πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο τρίτο ίνινγκ ήρθαν ανάποδα τα πράγματα καθώς το Μαρούσι πέτυχε τρεις πόντους και ο Παναθηναϊκός έναν κάνοντας το σκορ 4-4.

Στο 4ο ίνινγκ οι παίκτες των δύο ομάδων πάλι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά στα επόμενα δύο ο Παναθηναϊκός πέτυχε 4 πόντους, ενώ το Μαρούσι μόλις ένα και έτσι οι πράσινοι πήραν σημαντικό προβάδισμα με 8-5. Προβάδισμα που αποδείχτηκε πολύτιμο για τους τυπικά γηπεδούχους, καθώς στο 7ο ίνινγκ το Μαρούσι πέτυχε 7 πόντους. Ο πίτσερ των πρασίνων Δημήτρης Χατζηκυριάκος μέχρι εκείνο το σημείο τα πήγαινε εξαιρετικά απέναντι στους επιθετικούς του Αμαρουσίου, αλλά φάνηκε να κουράζεται μιας και είχαμε φτάσει στους τελευταίους γύρους. Εκεί τον άλλαξε ο Γιώργος Πιεργιάς, ο οποίος δυσκολεύτηκε λίγο μέχρι να βρει ρυθμό.

Ο πίτσερ των πρασίνων δεν ήταν ο μόνος που κουράστηκε. Και ο βασικός πίτσερ του Αμαρουσίου έδειξε κάποια σημάδια κόπωσης, με αποτέλεσμα να πετύχουν οι πράσινοι 5 πόντους και να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ με 13-12. Στο 8ο οι φιλοξενούμνοι πέτυχαν μόλις ένα πόντο, ενώ οι πράσινοι 3 για το 16-13. Το σκορ έμεινε έτσι και στο 9ο καθώς ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε πόντους και δεν χρειάστηκε να εκδηλώσει την επίθεσή του.

Παναθηναϊκός (Μαζαράκης Τομ): Χατζηκυριάκος, Πιπεργιάς, Χειλακης, Κομνηνάκης, Μαζαράκης Ν, Μάρκου, Σούλης Γ., Βούρος, Ρόμπινσον,  Αθανασίου, Μιχαλόπουλος, Γκίζας, Λούνα, Μαζαράκης Μάν., Ταλιατούδας, ,Παναγιωταράκος, Τσουλούφας, Μανωλίτσης, Σούλης Χρ, Φραδέλος.

Μαρούσι: Λεμπέσης, Λώμης Δημ., Παπαευαγγελίου, Κούρτζογλου, Πατσόπουλος, Γκόμεζ, Φυρογένης, Γκονζάλεζ, Κασίμης, Βουγλίτσης, Λώμης Αλέξ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.