ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Το μυαλό στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται αύριο από την ΑΕΚ (2/4, 21:00) στον πρώτο αγώνα για τα play offs της Α1 γυναικών στο βόλεϊ.

Το μυαλό στην ΑΕΚ

Η ομάδα του Γιώργου Ρούσση καλείται να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τον τελικό κυπέλλου στην Πύλο, ρίχνοντας όλο της το βάρος στον αυριανό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Το «τριφύλλι» δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα επιδιώξει να φανεί ανταγωνιστική στη σειρά με την ΑΕΚ, παρότι δεν είναι το φαβορί.

«Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας»

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσσης σε δηλώσεις του τόνισε πως για το «τριφύλλι» δεν βλέπει τα παιχνίδια με την ΑΕΚ ως τυπική διαδικασία, θεωρώντας πως η ομάδα του, έχει τις πιθανότητες της και θα τις διεκδικήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλοι θέλαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στην Πύλο, δεν μας βγήκε το παιχνίδι και είμαστε όλοι πικραμένοι αλλά κοιτάμε μπροστά μακάρι να έχουμε και άλλη ευκαιρία εναντίον του Ολυμπιακού. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ για εμάς δεν είναι τυπική διαδικασία, η χρονιά δεν τελείωσε και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε το παιχνίδι μας, κάτω από μεγάλη πίεση. Δεν είμαστε φαβορί αλλά ζω καθημερινά την ομάδα και πιστεύω στις δυνατότητές της», δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟ για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση της «μάχης» των πλέι οφ.

Το πρόγραμμα: Play off 1-4 Α1 Γυναικών

2/4/2014 ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο (Κουτσούλας-Μενεσλής/Βαρθαλίτης) 2/4/2014 Ολυμπιακός-ΦΟ Βριλλησίων (Καπάνταης-Οικονόμου/Μαυρικίδης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.