ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ήττα για τα κορίτσια

Την ήττα με 3-1 σετ, γνώρισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών από την ΑΕΚ, για τον 1ο αγώνα στα πλέι οφ.

Ήττα για τα κορίτσια

Οι πράσινες θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν πάρει κάτι περισσότερο από το ματς, όμως η έλλειψη ψυχραιμίας κατά διαστήματα των σετ, έκριναν την αναμέτρηση υπέρ του “Δικεφάλου”. Πλέον, το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι το Σάββατο στις 19:00 στην κατάμεστη Κυψέλη, για να ισοφαρίσει το «τριφύλλι» και να στείλει την σειρά σε 3ο ματς, όπου θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό.

Το ματς

Οι “πράσινες” ξεκίνησαν καλά το 1ο σετ και κατάφερα να προηγηθούν δύο φορές με (2-0 και 8-6), όμως η συνέχεια ανήκε στις “κιτρινόμαυρες”, που έχτισαν μια διαφορά ασφαλείας (20-13) και παρά την επαναφορά του Παναθηναϊκού, που μείωσε πρόσκαιρα σε (22-18) κατέκτησαν το σετ με (25-18).

Το 2ο σετ, βρήκε τα κορίτσια του Ρούση, σαφώς πιο βελτιωμένα σε υποδοχή και μπλόκ και αυτό είχε σαν αντίκρισμα, να μην αφήνουν τις κιτρινόμαυρες να ξεφύγουν στο σκορ, όμως τα σημάδια κόπωσης έκαναν την εμφάνισή τους κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι της ΑΕΚ, κατακτώντας και το 2ο σετ με (25-23).

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 3ο σετ, τα πράγματα έδειξαν να αλλάζουν, αφού οι “πράσινες” και με την Μερτέκη να κάνει την αντεπίθεση, κατάφερε να δώσει προβάδισμα 4 πόντων (8-12). Σ’ εκείνο το σημείο δράση ανέλαβε η Μιλοβάνοβιτς, αφού με προσωπικό ρεσιτάλ πόντων, έφτασε τη διαφορά στο (10-18) για τον Παναθηναϊκό που με ψυχραιμία κατέκτησε το σετ, παρά την μερική επαναφορά της ΑΕΚ με (19-25).

Στο 4ο σετ, οι παίκτριες της ΑΕΚ μπήκαν για να καθαρίσουν το παιχνίδι και να μην εμπλακούν σε περιπέτειες, αφού κατάφεραν απ’ την αρχή να πάρουν προβάδισμα και να ξεφύγουν με 5 πόντους (15-10). Από κείνο το σημείο και μετά, οι “πράσινες” μείωσαν, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν το δυναμικό come back, καθώς η ΑΕΚ, κατέκτησε το σετ και την 1η νίκη με (25-18).

Τα σετ: 25-18, 25-23, 19-25, 25-18

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.