ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Το μέλλον της «Πράσινης υδατοσφαίρισης»

Ο προπονητής της ομάδας των νέων/ανδρών και εφήβων στο πόλο, Μιχάλης Λαζαρίδης μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την ραγδαία εξέλιξη των τμημάτων υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, με απώτερο σκοπό να επανδρώνουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα.

Το μέλλον της «Πράσινης υδατοσφαίρισης»

Ο Μιχάλης Λαζαρίδης επίσης στάθηκε στην απόλυτη στήριξη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ευχαριστώντας τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, ενώ παράλληλα μίλησαν ο αρχηγός της ομάδας νέων Νίκος Γερακούδης και ο αρχηγός των εφήβων Γιάννης Γκαράνης.

Τα τμήματα των Νέων/ανδρών και των εφήβων έχουν προκριθεί στις τελικές φάσεις και διεκδικούν διακρίσεις, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα είναι εν εξελίξει τα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Μιχάλης Λαζαρίδης

«Τεράστια επιτυχία για το σύλλογο να έχει δύο τμήματά του σε τελικές φάσεις, αν αναλογιστεί κανείς, πως τα προηγούμενα χρόνια ο σύλλογος σε κάποιες διοργανώσεις, δεν κατέβαζε ούτε συμμετοχή. Μέσα από τις ακαδημίες και την διαδικασία αυτών, θέλουμε στο μέλλον η πρώτη ομάδα να στελεχώνεται με παιδιά από αυτήν, έχοντας στο μυαλό μας τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις της εποχής που ζούμε. Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης, μας συμπαραστέκεται και μας στηρίζει και εμείς τους ευχαριστούμε, ιδιαίτερα τον πρόεδρο».

Από πότε βρίσκεσαι στις τάξεις του τριφυλλιού;

«Στο σύλλογο είμαι από το 2009, υπήρξα παλιός αθλητής του συλλόγου και βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω στην προσπάθεια, ανάπτυξης των ακαδημιών.

Πόσα τμήματα έχει η «πράσινη» ακαδημία και πως χωρίζονται αυτά;

«Στην ακαδημία αυτή τη στιγμή υπάρχουν 250 παιδιά διαφόρων ηλικιών. Τα τμήματα που έχουμε είναι: 3 γκρουπ σχολών, ακαδημία μίνι παίδων, παιδικό, εφηβικό και νέων ανδρών.

Ποιες είναι οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας και ποια τα ωράρια λειτουργίας αυτής;

Προπονήσεις κάνουμε στην ανοικτή πισίνα του ΟΑΚΑ, λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή (18:30-22:30) και Σαββάτο (12:00-15:00).

Ποιο είναι το προπονητικό τιμ και ποια τμήματα προπονούν;

Κώστας Παπαδογιάννης, Παναγιώτης Ζημβρακάκης και Νάστος Ηρειώτης προπονούν τις σχολές. Ανδρέας Παπαδημητρακάκης (μίνι παίδων) Νάστος Ηρειώτης (Παιδικό) Μιχάλης Λαζαρίδης (έφηβους και νέων ανδρών).

lazaridis coach newv polo

Νίκος Γερακούδης (Αρχηγός Νέων/Ανδρών)

«Είμαστε ευχαριστημένοι όλοι στην ομάδα, πιστεύω ο σύλλογος, να φτάσει ψηλά και να έχει πολλές διακρίσεις. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και αυτό το οφείλουμε στον προπονητή μας, στηριζόμαστε κυρίως στο εφηβικό τμήμα και θέλουμε να κατακτήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να πάμε το σύλλογο ψηλά».

neoi andres polo

Γιάννης Γκαράνης (Αρχηγός εφήβων)

«Η πρόκριση στις τελικές φάσεις και για τους νέους και για τους έφηβους, ήταν μια μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο, και αυτό οφείλεται στην πολύ δουλειά που κάνει το προπονητικό τιμ. Πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή χρονιά και θα προσπαθήσουμε να διακριθούμε ώστε να φέρουμε επιτυχίες στο σύλλογο, που τις αξίζει και πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

efivoi polo
efivoi polo2

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ